Rahaa sosiaalisen median työkaluilla

October 31, 2016 no comments

money-1428587_640Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen ja se on luonut paljon uusia työpaikkoja. Maailmalla on iso trendi jättäytyä pois työelämästä ja alkaa tehdä rahaa sosiaalisessa mediassa. Tämä vaatii kuitenkin useimmiten aikaa, joten kannattaa olla kärsivällinen. Tässä muutamia sosiaalisen median työkaluja, jotka auttavat hyödyntämään sosiaalisen median strategiaasi maksimaalisesti ja sitä kautta tekemään enemmän rahaa.

Twitterin työkaluja

Twitter on monille tuttu palvelu, jolla on helppo seurata henkilöitä tai yrityksiä. Tweetit ovat lyhyitä viestejä, joita voi lähettää seuraajille. Social Oomph:n avulla voit automaattisesti seurata niitä, jotka seuraavat sinua. Näin voit nopeasti saada heistä lisätietoja ja pitää asiakkaistasi tai seuraajistasi paremmin kiinni.

Proxlet auttaa sinua järjestäytymään Twitterin käytössä. Twitterissä on paljon hälyä ja sinua saattaa seurata kovaäänisesti seuraajat, joista sinulle ei ole rahallista hyötyä. Proxlet auttaa sinua suodattamaan tärkeät kohteet, seuraajat ja viestit ja vähentämään vähemmän kiinnostavat pois. Aika on rahaa ja Proxlet auttaa sinua ottamaan Twitteristä tehot irti.

Facebookin auttavat työkalut

Buddy Media auttaa tehostamaan ja nopeuttamaan yrityksesi tai brändisi Facebook-näkyvyyttä. Buddy Media auttaa aikatauluttamaan julkaisujasi, hyödyntämään sivuillesi tulleita kommentteja sekä luomaan Facebook-tilistäsi persoonallisen ja tarkoituksen mukaisen.

Sitten kun Facebook-sivuistasi tulee asiakkaiden ja fanien toimesta erittäin suositut, apunasi voit käyttää Conversocial:a auttamaan sivujen hoidossa. Viestimerestä voi olla hankalaa löytää trollien tai muiden häirikköjen viestejä. Conversocial auttaa sinua automaattisesti poistamaan häirikköviestit tai se varoittaa sinua sopimattomista viesteistä. Conversocial siirtää halutessasi kaikki viestit sähköpostiisi, jos haluat takuuvarmasti vastata kaikkiin sivusi kommentteihin.

Avuliaat työkalut blogeille ja nettisivuille

Mahtaakohan olla nykyään yhtään yritystä, jolla ei olisi omaa blogia tai nettisivua? Moni menestynyt internetbisnes alkaa menestyneellä blogilla. Menestyneen blogin ja vlogin ympärille, on moni tehnyt tuotteita, e-kirjoja ym. Disqus on mielestäni hyvä työkalu saamaan lisää kommentteja ja katsojia blogillesi tai nettisivuillesi. Disqus antaa lisäksi katsojien lisätä YouTube-videoita vastauksiin, joka lisää keskustelun mahdollisuutta sivuillasi sekä kommentoijat saavat automaattisesti tiedon kun vastaat heille.

Google analytics on mielestäni sosiaalisen median yrittäjän tai minkä tahansa yrittäjän perustyökalu. Se antaa tärkeitä tietoja yrityksellesi esim. mikä sosiaalinen kanava tuo kävijöitä sivuillesi. Tämä auttaa sinua kehittämään muita sosiaalisen median kanavoitasi.

Bloggarin tai vloggarin on erittäin tärkeä lisätä uudet julkaisut suoraan sosiaaliseen mediaan Twitteriin ja Facebookiin. Twitterfeed auttaa tekemään tämän helposti ja automaattisesti.

Työkaluja hoitamaan kaikkia sosiaalisen median kanaviasi

Jos käytössäsi on useita sosiaalisen median kanavia (ja niitä kannattaa olla useita!), kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön työkalu joka hoitaa kaikki kerralla. Näin säästää aikaa ja energiaasi! Suosittelemme Hootsuite:a ja Tweetdeck:iä. Saat hoidettua kaikki kanavat yhden hallintapaneelin kautta. Hootsuite on erityisen hyvä, jos yrityksessäsi on useita henkilöitä hoitamassa sosiaalista mediaa. Varoituksena kuitenkin, tehokkuus ei ole aina paras idea. Sinulla saattaa olla eri strategia eri sosiaalisen median kanavillesi. Joillekin saattaa olla selkeämpää päivittää yhtä kanavaa kerrallaan.

Erittäin kiireisille ja liiasta tietotulvasta stressaantuville Nutshellmail saattaa olla hyvä vaihtoehto. Siinä on sama idea kuin esim. Tweetdeckissä eli voit päivittää samalla kaikkia sosiaalisen median kanavia, mutta sieltä tulee yhteenvetoviesti kerran päivässä useiden viestien sijaan.

PostRank on hyvä työkalu tiedonjanoisille, jotka haluavat tietää mitä tapahtuu netissä julkaisusi jälkeen. Se lähettää viestiä jatkuvasti mitä sosiaalisen median kanavillasi tapahtuu julkaisun jälkeen. Tämä auttaa sinua tietämään mitä kanavaa kannattaa käyttää erilaiseen viestintään ja auttaa sinua myös kehittämään viestintääsi paremmaksi.

Privacy Policy